Syndicate content

Ni har väl inte missat senaste nyheten från Fitnessguru? Portionsförpackningar!
Perfekta att ha med i väskan och för att prova alla smaker! På så vis kan du känna dig helt säker på att du gillar smaken innan du köper kg-burken :-)

Jag ska hämta ut mitt paket med alla smaker idag som mina klienter på Nordic Club i Kalmar och vänner ska få ta del av! :-)

tis 23, Jul 2013 |

 

Det var riktigt bra tips på somriga måltider som ni alla kom med! Men 5 av tipsen stack ut lite extra och jag delar med mig av vinnarnas recept här i inlägget.

Grattis Åsa, Tim, Elin, Alice och Oskar till varsitt flak med er favoritsmak av Celsius! :-)

 

Åsa Elisabeth Nilsson
Prosciutto m. räkröra:

Mitt tips är både nyttigt, enkelt & snabbt fixat!
Prosciutto är en av de billigare lufttorkade skinkorna, men den är minst lika god som dyrare lufttorkade skinkor.

Beställ ett par skivor prosciutto I närmaste delikatess och be dem skivas lite, lite tjockare än vanligt.
Fyll dessa skivor sedan med en god och nyttig räkröra gjord på
en näve räkor,
kvarg,
citronskal &
citronpeppar 
(eller PT-Lisas alternativa tips: öka mängden rivet citronskal + svartpeppar istället för citronpepparn)!

Vill man ha några lite mer efterrättsliknande bitar också kan man även rulla prosciutton runt ett par skivor melon

En avokado vid sidan av, och sedan har man en lättlagad, sommrig lunch som är nyttig & proteinrik! 

 

Tim Hansen
Grillad kycklingfilé m. rödkålsslaw:

Rödkålsslaw:
300g kvarg 0.3%,
300g fint strimlad rödkål,
2 tsk dijonsenap,
1 tsk vitvinsvinäger,
½ fint tärnat äpple,
½ tsk stevia,
salt och
peppar.

Koka den strimlade rödkålen I 2 min, häll av och skölj med kallt vatten, låt rinn av.
Blanda alla ingredienser och låt stå en stund I kylen.

Servera m. kycklingfilé som du grillat, rödkålsslaw, avokado och grönsallad i ett Low carb tortillabröd.
Drick en Celsius till :-)
Perfekt att ta med på picknick.

 

Elin Jansson
Fiskburgare:

Galet goda fiskburgare perfekta att grilla.

Detta behövs till ca 4 portioner:
400 g fiskfärs (75% vit fisk, 25% lax) som enkelt görs I en mixer,
20 cm hackad purjolök,
2 rivna morötter,
2 små rivna palsternackor,
1 fiskbuljongtärning,
1 ägg,
1 tsk citronpeppar (eller PT-Lisas alternativa tips: rivet citronskal + svartpeppar),
1 tsk dragon,
1 dl lättkvarg och
ett litet knippe persilja.

Blanda alla ingredienser I en bunke och forma till biffar som steks eller grillas.
Servera med en god somrig sallad och gärna en klick avokado & kvarg-röra smaksatt med citron.
Njut av sommaren och allt den har att erbjuda!

 

Alice Nellie Fiddelie Persson 
Äpple & kokos-kompott:

Jag skulle vilja tipsa om en fantastikt god äpple- och kokoskompott som jag provade nyligen!

Du kokar äppelbitar tillsammans med
vatten,
kokos,
kokosolja, samt
kanel.
Koka tills äpplebitarna blir mjuka.

Samtidigt gör du en vaniljröra gjord på:
kvarg,
keso,
One Whey Isolate French Vanilla,
vaniljpulver, samt
lite stevia om det önskas.

Rosta havregryn tillsammans med några hackade valnötter I en stekpanna tillsammans med lite honung och du har ett gott och nyttigt havreströssel.

Varva nu äpple- kokoskompotten med vaniljröran I ett fint glas och en makalöst god måltid har skapats!

 

Oskar Johansson
Glass á la Ben & Jerrys:

Blanda: 
kvarg, 
mjölk, och
proteinpulver (vassle) av valfri smak, casein funkar också: One Whey / One Whey Isolate / One Egg / One Casein.

Ha sedan i vad du mer tycker är gott, ex:
frukt (ex. banan), 
mörk choklad
jordnötssmör.

Personlig favorit: jordnötssmör och mörk choklad.

Sätt sedan in glassen i frysen i 45 min och walla!
Smakar som Ben & Jerrys "Peanutbutter & Cookie Dough".

tis 09, Jul 2013 |

TILL 20 ST. PROTEINBOLLAR

Smet:
300 g keso (mixa slätt),
1 skopa á 30 g Fitnessguru One Casein, smaken Cookie Dough,
2½ msk ICA Sötströ (hette tidigare Stevia strö),
2 msk kakao,
1 krm vaniljpulver,
1 msk kallt vatten.
Mosa ihop allt med en gaffel.

Topping:
½ dl kokosflingor,
½ dl pumpakärnor (hackas) + ev. 1 msk ICA Sötströ.
eller
dubbla mängden, d.v.s. 1 dl om du önskar samma topping till alla bollar.
Forma till bollar och rulla i toppingen.

Låt stå i kylen i minst 1 timme. 

Näringsvärden för 1 proteinboll m. kokos:
28 kcal, 3 g protein, 1 g kolhydrater, 1 g fett.

 

fre 05, Jul 2013 |

Ni har alla chansen att varje vecka vinna ett helt flak med Celsius, värde ca 600:- i samband deras "Veckans ambassadör". Den här veckan får jag äran att vara det, vilket är så jäkla skoj! :-)

Såhär tävlar ni:
* klicka på gilla-markeringen under bilden inne på Celsius hemsida, och
* tipsa om din nyttiga sommarmåltid i kommentarsfältet.

De fem bästa tipsen vinner varsitt flak Celsius.

Vinnarna presenteras här på bloggen v.28!

LYCKA TILL! 

tis 02, Jul 2013 |