Syndicate content

Tillbaka på jobb igen efter en massiv 5dagars helg innehållandes balkonghäng, parkhäng och altanhäng.. däri inkluderat en flock biror, lite mojitos samt annat skit man inte borde dricka, på nån vänster verkar kroppen ha stått ut ganska bra, jag har ju faktiskt fortsatt träna än lite hårdare just in case och aldrig mer än 3 öl per kväll alternativt tre drinkar/Whiskys :P

 

Pumpade rygg på gymmet idag och märker nu när jag börjar komma upp lite i vikt igen att det snart är dags för att köra stegrande set på marklyftet. Uppe i 80kg nu och det var fanimig ganska tungt att köra 5x5 plus 3 set uppvärmning på 60, 70 75kg

tis 07, jun 2011 |

Det har varit sjukt kasst med uppdateringar för min del. skyller primärt på vädret då jag har svårt att stanna inne när det är så skönt :)

Varit gräsänkling de senaste två dagarna och lyckats få med en hel del träning, var till och med ute och sprang igår vilket gick bättre än jag trodde, hade inga problem alls med astman så länge man pressade sig igenom första smärttröskeln. Däremot är småmuskler och hälsena så ömma nu att jag får krypa fram, smällar man får ta antar jag :)

Idagt vart det lite knäböj på gymmet tillsammans med bröst axlar och triceps, riktigt pigg och rapp i axlarna var jag idag vilket glädjer mig :)

 

Vidare har jag bokat tid hos tatueraren den 23e juni, Äntligen få fortsätta på min stackars arm som fått leva med en halvfärdig tattoo alldeles för länge :)

Nej nu ska jag ut i solen igen och käka lite av min frozen cheesecake take two :)

fre 03, jun 2011 |