Syndicate content

Här kommer veckans tips som jag ska återinföra igen. Vet att det var uppskattat i början när jag la upp veckans övning/recept mm. Idag kommer veckans boktips som är en suverän bok av Frédérik Delavier och heter en anatomisk guide! Beställ den HÄR från Bokus. Pris 205:-

I brist på tid blir det en liten videoblogg om boken. DRa upp ljudet på max har ingen extern mic, får fixa! surprise

För er som inte anmält er till Bootcampet: Do it! Det finns fortfarande några platser kvar och vi kommer bli ett riktigt skönt gäng som kör järnet! smiley Fick in en klockren motivering till tävlingen. 

Vad är din ursäkt? ;)

Så anta utmaningen och kom och kicka ass med oss! Mer info finns i inlägget under! NO EXCUSES!

 

PS/ Har inte hunnit svara på era kommentarer men fick 2 frågor om Fitnessgurus grymma One Whey och svarar här om fler undrar: 

  • Läste att man kan dricka det trots att man har känslig mage och är laktosintollerant. Kan man dricka det även fast man är så intollerant att man inte kan äta/dricka låglaktosprodukter? Är rädd för att köpa och sen få ont i magen 

SVAR: One Whey har en mycket låg laktoshalt och även tillsatta enzymer för förbättrat upptag och nedbrytning av protein vilket gör att One Whey även lämpar sig för känsliga magar. Om du dock har extrem laktosintolerans rekommenderar jag istället VP2 Aminogen som är 100% laktosfri.

  • Bara hållit mig till VP2 hittills. Tvivlar inte på att one whey är ett mycket bra och prisvärt protein, men hur står det sig mot VP2? "Förlorar" man mycket, återhämtningsmässigt och allt sånt, på att gå över till one whey?

SVAR:  Återhämtningsmässigt ska det inte vara någon skillnad förutom ev. en fördel till One Whey som har tillsatt Leucin som ökar proteinsyntesen ännu mer än vassleprotein gör för sig självt.

ons 31, Aug 2011 |

No excuses gör det igen - den här gången är det dags för ett fem veckors utomhusbootcamp! Det finns inga ursäkter, regn? Ner och gör burpees! Ovanligt tidig snö? Ner och gör burpees! För tidigt? Ner och gör burpees!

Nu är det dags att tillsammans med Felicia Bucknell att genomföra ett första utomhusbootcamp. PLATSERNA ÄR BEGRÄNSADE (första omgången till 10 personer) och kostnaden för dessa 5 veckor är 1000 kronor/person. I priset ingår en smartshake från Fitnessguru och 1 skopa av Fitnessgurus högkvalititiva och välsmakande protein efter varje pass! Sid Knutsson, VD för Fitnessguru AB kommer även medverka första passet!

Vill du göra det här, men har inte pengarna? Var med och tävla här om att få vara med gratis!

--- KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN ----

Vinnaren meddelas 5/9 Via FACEBOOK 


 

 

BOOTCAMPET BÖRJAR NÄSTA TORSDAG, DVS DEN 8/9 OCH FÖLJER SEDAN 5 TORSDAGSKVÄLLAR I RAD! Mer info kommer på mail när anmälan bekräftats! 

tis 30, Aug 2011 |

Oj va länge jag har väntat på Fitnessgurus egna proteinpulver och nu är det äntligen här! Förväntningarna var minst sagt höga och jag var i ärlighetens namn rädd för att bli besviken. Det brukar ju bli så när man har dragit upp förväntningarna i skyarna. Men det blev verkligen tvärtom! Det var bättre än väntat! Jag vet vilket jobb Sid har lagt ner för att få det perfekt och jag kan bara säga Grattis mannen- du har minst sagt lyckats!

Då smakerna varit hemliga har jag fått vänta med att ge er en hel recension men nu kommer den: 

DOFT: Här värjer jag mig alltid för pruttproteinlukten men blir chockad över att det luktar gott. Ingen pruttproteindoft där inte. Choklad/Hasselnöt doftar massor av hasselnöt! Jag står lite för länge med näsan begravd i burken. (så alla vet är jag hasselnötsjunkie!) 

BLANDNINGSFÖRMÅGA: Störd! Jag var otroligt imponerad av ON’s protein men det här löste sig bättre. I vanliga fall brukar jag stå och hoppa när jag skakar proteinet men här behöver jag knappt skaka shakern! Inte en klump så långt ögat når. Blandar sig mkt bra både med mjölk och vatten.

SMAK OCH KONSISTENS: Om vi börjar med Jordgubb/Vit choklad så vill jag börja med at säga att jag h a t a r jordgubbsprotein, en ren smaksak. Det första jag slås av är att den inte har någon äcklig bismak utan smakar väldigt rent. Det andra som slår mig är att jag tar flera klunkar och tycker den är rätt god. Den är väldigt söt och konsistensen är krämig fast jag blandar med vatten. Gillar du sött och jordgubb kommer du älska den här!

Hasselnöt/choklad. Kärlek vid första klunken. heart Det är sött och krämigt och hasselnötssmaken är jätte tydlig utan att smaka sötningsmedel och fake. Den är precis lagom söt och det känns varken i konsistens eller smak att jag blandat den i vatten.

UTSEENDE: Det kanske inte är väsentligt för många men jag älskar att burkarna är så stilrena att jag kan ha de framme. Sen är ju namnet bara bäst. smiley

MAGVÄNLIGT: Jag har töntmagen från helvetet och jag klarar inte av alla protein. En stor anledning varför jag väljer VP2. Men här har jag druckit 2 skopor per dag utan känningar! Stort +

PRIS: 149:- för ett kilo! Sjukt! Extremt prisvärt. Innehållet är mycket bra och att kunna pressa priset såhär lågt är otroligt. Även för sitt ordinarie pris är det mycket prisvärt!

Kort och gott: Det finns ärligt talat inte någon anledning att köpa något annat protein, med tanke på vad man får för de pengarna så vågar jag påstå att det är det bästa proteinet på marknaden. cheeky Nu vill jag bara ha fler smaker!! 

(TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL PRODUKTEN I WEBSHOPPEN!)

 

Jag vet att jag låter som en telefonförsäljare typ hahaha men jag är verkligen så nöjd! Det känns underbart att kunna rekommendera ett bra protein till alla mina klienter med tunn plånbok!!!

EDIT: Leon diggar också One Whey! Ska jag inte få ha den ifred? blush

fre 26, Aug 2011 |

... just nu sitter jag och känner mig svimfärdig av smärta. 

Känns som jag är tillbaka på noll från där jag var under graviditeten.... Smärtan är outhärdlig och tar över allt annat. 

Redan tidigt under graviditeten fick jag extrem foglossning (läs mer vad det är om här) och sjukskrevs redan runt vecka 20. Runt vecka 20 fick jag kryckor och några veckor senare hamnade jag i rullstol. Läkaren sa att jag antagligen skulle bli fortsatt sjukskriven efter graviditeten något jag kämpat för att slippa. Så fort jag tränar (även om det är strikt och med låga vikter) så gör det vidrigt ont. 

Nu har jag försökt höja vikterna vilket slutat i katastrof. Jag är svimfärdig nu av smärta och det känns som någon hugger en kniv genom lederna i bäckenet. De säger att det kan bli bättre när jag slutar amma pga relaxinet som utsöndras under amning och mjukar upp lederna. Men jag vill verkligen inte sluta än... 

Jag vill inte tillbaka till kryckor och rullstol men jag vill så gärna framåt i min träning. Det blir värre av mycket träning men det blir inte mycket bättre trots att jag vilar heller.... Jag sitter och läser allas bloggar och hatar mig själv och min kropp. Alla är så starka och så välmusklade. Jag själv känner mig slapp och degig. Smal men slapp. Pommes fritt jävel. 

Nu spyr jag ut allt sådär som jag lovat att inte göra men jag vill också att ni ska förstå varför jag inte skriver mer om min träning. 

 

För jag är frustrerad. Frustrerad och ARG. När ska det här ta slut? Kommer jag klara av en ny graviditet? för jag vill inget annat än att bli gravid igen. Jag kan inte tänka mig att låta bli. Har någon haft samma problem? Det är ovanligt och för mig är det pga att jag är överrörlig och en gammal skada som gör det 100 gånger värre än för de flesta "normala" som drabbas av foglossning. Skulle vara så skönt att höra från folk som känner igen sig...

Vill bara bli hel igen....

tis 23, Aug 2011 |

Slänger upp en videpsnutt från häromdagen när jag och Jessica körde axlar, nu ska jag nämligen ivg och kötta axlar igen, men denna gången med snygga Linnea och hennes fina 2 månaders bebis Leo. Kanske kan filma lite idag igen.

Jag och Jessica körde lätta vikter och försökte hitta varandras svagheter och förbättra dom. Jag måste tillbaka med mina axlar, hösäck AB. 

Blir ett lätt pass idag också, har sjukt ont i handleden efter jag körde i dipsmaskinen och skulle testa 70 kg och pang sa det. ajajja.

tis 23, Aug 2011 |

För ett par år sedan satt jag i soffan med en pava vin och hatade allt och alla. Vad skulle jag jobba med efter att bara ha satsat på ridningen i 3 år (bodde på internat på Strömsholm från jag var 15 år). Allt kändes omöjligt och det kändes som jag var förpassad till att stå i kassan på ICA resten av mitt liv. Drygt 20 kilo fett satt också fastklistrade på min annars smala kropp och tryckte självförtroendet i botten. 

Efter mycket slit och tårar, massvis med lyft och pressar samt tusentals exponeringar går jag från klarhet till klarhet. Jag har inte fått något serverat till mig men jag har haft viljan att lära mig och ett öppet sinne för att våga pröva nya saker. 

I dagsläget har jag startat mitt eget företag No excuses där jag hjälper andra att komma i form och hitta självförtroendet och sin egna styrka. Hittar man mig inte på gymmet så hittar man mig antagligen med en kamera framför ansiktet...

Jag har även bestämt mig nu för att starta företag nummer två till nästa höst och jobba som fotograf. Jag har utvecklats enormt under detta år och hoppas på att fortsätta utvecklas under året som kommer. Allt går om man vill! Jag har gråtit många gånger under året över misslyckade bilder men nu börjar det sakteliga ta sig! GE ALDRIG UPP! Den vinner som är trägen- den förlorar som ger upp! 

(OBS; jag var supernöjd med bild 1 när den togs, hahahahah!!!) 

 

Tack Sid Knutsson och Anna Roström för att ni gett mig kunskap och inspiration samt pushat mig till att våga starta eget och tro på mig själv! I höst driver jag inte bara ett utan två företag! smiley (Måste bara komma på ett bra namn... förslag?)

fre 19, Aug 2011 |

Som jag skrev förut har jag nu börjat "bulka". Bulk betyder förenklat att man äter väldigt mycket mat i samband med hård träning i syfte att öka kraftigt i musklemassa. Den "korrekta" termen är på engelska "intentional overfeeding". Exakt hur stort överskott man bör lägga sig på finns inga riktlinjer för utan beror på en mängd faktorer som intensitet, upplägg, kön, längd, ålder mm. 

Jag lekte mycket med kosten under förra bulken och och funkade suveränt på det slutgiltiga som hamnade 3455 kcal (Se hela det förra kostschemat HÄR)

Resultat från min förra bulk. (4 månaders skillnad)

Denna gång ligger jag myckett högre på fettet av två anledningar. 

1.) Jag orkar inte komma upp i tillräckligt med kalorier annars. Jag har nu valt "vanlig" keso osv istället för minikeso. 

2.) Jag ammade inte och kunde äta betydligt mer tillskott vilket ledde till att jag låg högre på proteinet. Drog i mig ett par skopor XGF per dag!  cheeky Nu äter jagFitnessgurus egna proteinpulver. *MUMS*

 

OBS!!! Kostschemat är skrivet för mig och bör inte kopieras!

ÖVRIGA TILLSKOTT: 

Jag hatar det här. Jag hatar att äta tills maten är påväg upp igen och när man äntligen fått i sig hela målet så ska man äta nästa. Nej nej nej. Men på kylen sitter en bild av min förra kropp och jag vill tillbaka. 

Jag vet att det kommer krävas vilja och sjukt mycket slit. Jag har svårt att se det nu men det kommer vara värt det. Varje tugga, varje lyft, varje dag räknas och tar mig närmare mot mina mål! 

Träningsschemat kommer soon samt mer om hur jag tänker/lägger upp allt för att klara av att äta så pass mycket både mentalt och tidsmässigt! smiley

Under tiden gå gärna in och gilla min facebook sida (klicka på bilden/texten nedan för att komma till sidan!) för att få erbjudanden och info om kommande event! wink

ons 17, Aug 2011 |

Schemat är så grisigt. Kommer upp sen nu har jag fullt upp med min grisiga son.... 

Kan erkänna att vårt bordskick är rätt lika just nu... 

Sneakpeak...

ons 17, Aug 2011 |

ulken är igång och jag har fått sååå mycket tokgrymma klienter som motiverar mig så sjukt mycket! Efter en major dipp kan det inte bli annat än fantastiskt! Nu ska jag snart ut med Felicia till stallet och rida *känner mig som en liten unge på julafton* 

Hittade en bild från när jag jobbade som ridlärare på Gotland en sommar (här har jag börjat gå ner i vikt och tappat ca 10 kilo tror jag). Hahahaha!!!

samt planera BOOT-CAMPET som kommer sätta igång nu i höst! Blir trött bara av att titta på upplägget *kräkvarning deluxe*. 

Åh allt känns som det trillar på plats nu! Lovely feeling! <3

tis 16, Aug 2011 |

Staffan is tha shit! wink Ha passar Leon lika bra nu (okej inte riktigt, hur många muttrar sög han på Staffan?) som när han va nyfödd! 

mån 15, Aug 2011 |