Nya vanor!

Syndicate content

 

Hallå i stugorna,

 

Hoppas att ni har haft en bra julhelg.

 

Det har jag! laugh

 

Massor av mat, familjemys och ännu mer mat, haha!

Självklart kom tomten också. Vi hade ju varit snälla hela året smiley Underbart att få spendera en hel helg med sina nära och kära.

 

 

 

Efter en helg som julen får jag alltid ett nytändningssug! Träningen känns extra rolig och den vanliga maten smakar extra gott.

 

Nu har jag haft en månad där det har blivit mycket sötsaker. Jag tycker inte att man ska ha förbud när det kommer till mat utan äta allt men inte alltid och lyssna på vad kroppen vill ha.

Det fungerar för mig. Men just i december är det lätt att det blir allt alltid, haha cheeky Det går liksom på autopilot.

 

Nu är jag dock rätt trött på sött så det kommer inte bli så mycket utav det framöver tror jag.

Bara när jag är sugen men handen behöver inte gå till godisskålen per automatik bara för att den står framme.

 

Jag tänkte att jag skulle komma igång med lite sköna rutiner däremot.

Nya vanor som jag mår bra av.

 

En ny vana jag har tänk att börja med är morgonpromenader. Jag får ge det några veckor av självdiciplin för att lämna den varma sängen men sen kommer jag att ha vant mig wink

Imorse började jag dagen med en powerwalk och frukosten smakade så himla bra efteråt!

 

 

Vill ni vara med? Lägg till en ny, bra vana i ert liv idag också laugh Nyårslöften i all ära men hälsosamma förändringar kan man göra vilken dag som helst, året om.

 

 

Ha en bäst kväll! Nu ska jag gasa iväg på ett skivstångspass!

 

Kommentera

Kommentarer

Låter som en toppenvana att ta morgonpromenader! Om det inte vore för att jag vill kunna springa och få ut max av träningarna så skulle jag ta fler morgonpromenader. Det är ju asgött. Men det ÄR jobbigt att både gå och sen kötta intervaller eller långpass.. Jaja.

Nix, det blir inte Hemsedal. Dock inte pga min förkylning. Bestämde mig redan innan. Jag fick nämligen jobbresor inbokat minst 2 dagar i veckan hela januari. Så det kändes lite maffigt att resa 2 dagar för att få vinter 2 dagar + en halvfestlig nyårsafton. Komma hem 23 söndag kväll, upp och jobba måndag. Nä. Det skulle inte ge så mycket.

Brödet uppskattades. Dom tog väl iaf 2 skivor. Men det köpte brödet var lite mer poppis. Och det förstår jag. Det blev lite väl äggigt. Jag ska aldrig mer följa recept. Jag kan bäst själv :)

Vad ska ni göra på nyår? Något spännande? :)

KRAMAR

Ja gud ja vilken energi man får av mat+stillasittande och i vårt fall massa bilkörande. Så det är gött att röra på sig igen haha :D

Håller med dig om maten, den vanliga maten längtar man efter och den är jättegoood efter all julmat haha :)

Har legat på latsidan lite med morgonpromenader nu ett tag. Ska lägga till lite fler nu framöver tänkte jag också ^^ Man blir lätt lat på vintern när det är mörkt och ruggigt ute!!
KRAM :D

Åh, morgonträna är nice! (säger jag nu, går väldigt mycket i perioder det där. Avskydde det i somras ;) haha)

Vilken fin tomte ni hade! :)

Å föredraget på danska gick sjukt bra, mkt bättre än jag förväntade mig så jag är jättestolt!!!

God fortsättning!

Jo det kommer bli fart på mej nu.. Bara det börjar bli varmt (Ehh varmare kanske) så blir jag mer pepp på livet och faktiskt röra mej mer utomhus.

Tack för tipsen!

Kram kram

God Fortsättning!

Är alltid lika imponerad av folk som klarar gå upp på morgonen och ta en morgonpromenad! :) Riktigt bra ny vana! Kanske värt att prova det :)!