Lyftarskor och Priopass

Syndicate content

 

 

Adipower Weightlifting Shoe. Adidas Concept Store, Folkungagatan 124.

 

 

Lyftarskor

Mina nya tyngdlyftardojor är så sjukt heta! Jag längtar verkligen tills nästa benpass, och det ska för första gången i mitt liv bli roligt och inte ångestfyllt att köra knäböj. Eller ja, det säger jag nu. Kommer antagligen få äta upp det när jag står där med spyorna uppe i halsen. Lyftarskorna kommer i alla fall göra det lättare att böja. De har en hög klack, och är lite lägre vid tårna. Sitter extremt bra, och är så sjukt stabila.  smiley

 

 

Prio pass

Mina priopass betyder just nu: Hamstrings, vader, och mage. De är de muskelgrupper som släpar mest på min kropp, och även de muskelgrupper som jag väldigt ogärna tränar. Men jag antar att jag inte är den enda som slarvar med att träna vaderna? Seriöst, hur roligt är det att träna vader...?

Nej, jag tycker inte att det är särskilt kul, men om jag har lärt mig någonting av träningen så är det att allt verkligen hänger på inställningen. Det går att få allt att bli roligt, men för att det ska vara roligt så vill man gärna vara bra på det man gör. Allt som oftast när jag tar en muskelgrupp och börjar prioritera den, och så blir det min absolut bästa muskelgrupp, och det blir en fröjd att träna den. Rygg, axlar, rumpa och bröst har alla varit prioriterade någon gång under min träningstid, och under den tiden så har jag fått upp massan och helt plötsligt blir det roligt att träna mina svagheter.

 

Och svagheter förvandlas till styrkor. 

 

 

 

Börjar få ganska köttig rygg wink

Mina maffiga ryggpass har lönat sig...

 

Kommentera

Kommentarer

Du är grym som attans, keep up good work och strunta i alla andra...

Ett litet tips vägen - oavsett raka eller traditionella marklyft - alltid barfota/strumpläst :)

Amazing Progess. Keep adding the strength and size. Looks great on you!

med skorna får du en annan lyftväg och en annan belastning på ländryggen, tänk på det innan du börjar maxa! :)

JE: Vet inte, brukar inte maxa i mark. Har gjort 3-4 på 120 dock :)

Powerload: Eller hur? Man sticker ut lite =)

Gäst: Verkligen tråkigt, vem det än är hon har skrivit om. Sjukt tråkigt att börja kasta skit utan att ha en aning om VAD det är man snackar om. Speciellt då hon aldrig har träffat mig i verkligheten..De som har gjort det kan nog intyga att jag har en väldigt ljus röst, och att mitt ansikte inte har förändrats...
Men alla de här kommentarerna får mig faktsikt mer peppad att bevisa hur bra man kan bli utan att ta grejer!
Och till sist, tusen tack för stödet! =) Det betyder mycket!

Falken: Jag kör raka marklyft för baksida ben. Koncentrerar mig verkligen för att all kontakt ska vara i hamstrings och inte rygg. :) Så vart det tar på ryggen vet jag inte, och har ganska liten betydelse för mig.

Måste bara fråga dig att när du kör "mixat" grepp(vet ej vad det heter) vid marklyft, tycker inte du det aktiverar olika i ryggen då?

tror att Sofi Lindberg har skrivit om dig på sin blogg, att du tar steroider eller nåt. Har alltid respekterat henne, men nu när hon kastar skit åt höger och vänster utan att skriva namn ( man vet dock att det är dig och linda fodor hon har skrivit om sist) så blir jag bara förbannad. Har följt dig ända sedan starten och jag tror verkligen på dig när du säger att du är ren.

Grymma skor! Rött är alltid bäst :p

hörru du snygging,, vad drar du i marken nu då? puss