Heat Health - En ny unik fettförbrännare

Syndicate content

Nästan alla fettförbrännare på marknanden idag förlitar sig på de stimulerande effekterna från koffein och liknande substanser. Det är ett välbeprövat och effektivt sätt att öka förbränningen på med en dokumenterad effekt och en självklarhet.

Med allt gott som kommer av dessa substanser så finns det även vissa problem med dessa. De som är överkänsliga mot stimulanter kommer inte att reagera bra på en fettförbrännaren som huvudsakligen baseras på koffein eller liknande substanser.

Andra som föredrar att träna sent på eftermiddagen eller kvällen kan inte ta sin fettförbrännare innan träningen då de uppiggande ämnena stör sömnen. Det finns även en tidsperiod på dygnet då det är omöjligt att ta fettförbrännaren på grund av dess egenskaper - natten. Den uppiggande effekten som var positivt på dagen blir negativt på kvällen/natten.

Heat Health är en ny helt unik fettförbrännare som inte förlitar sig på stimulanter för sin effekt och därför kan tas av alla som tidigare inte reagerat bra på fettförbrännare. Den påverkar inte din dygnsrytm eller sömnkvalitet och kan därför tas när som helst på dygnet, även innan sänggående för optimal fettförbränning under natten.

Heat Health ger dig:

  • Helt stimulantfri fettförbränning
  • Ökad allmänhälsa
  • Högdoserad fiskolja (35% Omega-3)
  • Högdoserad CLA (85%)
  • L-karnitin
  • Anti-inflammatorisk

Du som idag inte kan ta en vanlig fettförbrännare på grund av dess innehåll av stimulanter (uppiggande ämnen) har nu din givna fettförbrännare för din diet - Heat Health som är helt stimulantfri och kan tas när som helst på dygnet.

Du som redan använder Heat med god effekt förstår säkert det positiva med Heat Health. Nu kan du kombinera två stycken kraftfulla fettförbrännaren för att maximal effekt. Heat använder du under dygnets vakna timmar och innan träning och Heat Health innan sänggående.

Heat Health innehåller även flera erkänt hälsofrämjande ämnen som är fettförbrännande, anti-inflammatoriska & antioxidanta som Omega-3, Curcuma, L-karnitin samt CLA.

Heat Health finns idag att köpa för sig självt för 379 kr & i paketet Heat Pack där du får både Heat och Heat Health för det oslagbara priset 549 kr (Ord. pris 998 kr).

/Team Fitnessguru

Kommentera

Kommentarer

Jag tränar mest kondition, men en del styrka. Hur mycket hjälper en sådan här mig?

Heat Health har inte bara fettförbrännande egenskaper utan bidrar även med ökad allmänhälsa.

Heat Health är även antiinflamatiorisk vilket är fördelaktigt vid stor träningsvolym som ofta uppstår vid konditionsträning.

Hajjan Heat hjälpte mig väldigt mycket under min diet. Gick ner ungefär dubbelt så snabbt utan att ändra på diet eller kost och sötsuget försvann helt.

Nu ska jag prova att kombinera heat och heat health! :)

Hur viktigt är det med en fettbrännare? Hur stor skillnad är det mot att köra utan?

Underbart! Äntligen en fettförbrännare för mig som inte gillar koffein :)

Äntligen en fettförbrännare för mig som inte vill bli pigg och ta koffein utan bara bränna fett! :)

Finns det flerpack vill köpa 6 st direkt :)